De ce scriu

Este o întrebare pe care mi-am pus-o de prea multe ori eu și de și mai multe ori mi-a vibrat timpanul la auzul ei din partea altora. Răspunsuri, sunt multe, dar primul lucru ce mi-a venit în minte a fost: ca să nu uit. Suntem efemeri și călători în această viață și pe acest pământContinuă lectura „De ce scriu”

Semne bune de sub zăpadă

Parcă mai timid decât în alți ani, primăvara își făcea simțită prezența și în pădurea cea deasă în care picior de om nu se aventurase de prea multă vreme. De ce? Există povești multe și legende ce fac să tresalte piepturi de domnițe și fac copii să se ascundă mai adânc sub pături pentru aContinuă lectura „Semne bune de sub zăpadă”

MfC: Cand voi avea grădina mea…

De dimineață am văzut la televizor o mică știre despre peisagistică și amenajarea grădinilor, domeniu aflat abia la început în România ( ar putea fi o idee de afacere? ). Tot ei spuneau că ar avea un potențial imens de dezvoltate. Nu știu care era scopul reportajului, însă pe mine m-a dus în lumea viselor,Continuă lectura „MfC: Cand voi avea grădina mea…”

Daca ti-a placut scoala…

Stiu, poate parea ca citesc mult in ultima vreme, nu este asa, de fapt citesc mai putin ca altadata si mult mai putin decat imi doresc. Oricum, parca tot universul se aliniaza pentru a ma impiedica pe mine sa citesc, dar asta este din alta poveste. Realitatea este ca abia m-am apucat sa postez recenziiContinuă lectura „Daca ti-a placut scoala…”

Lacrimi de crocodil

Mergea agale pe cărarea pe care pornise acum niște ani. Totul în jur se schimba ritmic și cu viteza broaștei țestoase de Galapagos. Uneori se uita în stânga, alteori în dreapta și peste tot nu vedea decât aceleași peisaje, aceiași oameni, aceleași energii. Evident, era în căutarea a ceva. Știa exact ce vrea, cum aratăContinuă lectura „Lacrimi de crocodil”

Duzina de cuvinte: nervurile primăverii

Stătea pe marginea patului şi privea copacii desfrunziţi. De mică avea plăcerea această neînţeleasă de nimeni. Cumva îi magnetizau privirea şi reuşea să rămână aşa ore în şir, fără să se fi staturat. Odată a încercat să îi povestească cuiva ceea ce simte atunci când îşi vede copacii, dar n-a reuşit să îl facă săContinuă lectura „Duzina de cuvinte: nervurile primăverii”