Lectia de violoncel

Nu, nu sunt in stare sa predau o astfel de lectie, dar acesta este numele celei mai recente piese de teatru pe care am vazut-o. Este vorba despre o reprezentatie a Teatrului Metropolis din cadrul unui turneu ce se tot plimba prin tara si va continua sa faca astfel pe tot parcursul lunii martie. PiesaContinuă lectura „Lectia de violoncel”

Stare de scris, stare de vis…

Ma invart de vreo cateva zile in jurul blogului: ba deschid un link din lista, ba dau un scroll sa imi vad munca intinsa in fata ochilor. In ultimele zile nimic n-a mers, nu m-a vizitat muza si pace, asa ca le-am lasat in pace pe toate: programari si planificari si m-am culcusit intr-un locContinuă lectura „Stare de scris, stare de vis…”

Ce frumoasa esti…

…tu, agitatie interioara… Imi place cum ma trezesti in miez de noapte si ma perpelesti pe fiecare parte doar timpul regulamentar. Ador energia pe care mi-o dai si care, stiu, este nascuta din frica de necunoscut. A ramas sechela din copilarie, dar imi este draga si frica. Asadar, in dimineti prea matinale, inainte chiar deContinuă lectura „Ce frumoasa esti…”

Duzina de cuvinte: furia ca terapie…

Uneori rostesc cuvinte pe care nu le cred, gândesc sau simt. Şcoala m-a învăţat să mă prefac în stană de piatră în acele momente şi să îmi asum realitatea, oricât de sură poate fi uneori. Mă văd, pe mine – cea din trecut, un boţ de om ce urmărea acel râs gros ori de câteContinuă lectura „Duzina de cuvinte: furia ca terapie…”