File de jurnal 2

Buna dimineata, Revin cu a doua fila de jurnal. Am realizat ca nu o sa reusesc decat foarte greu sa ma tin de scris acest tip de articol intr-o anumita zi a saptamanii, dar important pentru mine este sa le scriu asa ca nu cred ca este atat de importanta ziua, saptamana trecuta a fostContinuă lectura „File de jurnal 2”

Pe un varf de val, la margine de mal

Tema propusa saptamana aceasta de Maya – castigatoarea editiei precedente, pentru jocul-concurs Blog Power ajuns la editia cu numarul 84 este: „Când te ia valul. „Te-a luat vreo dată valul? Valul vieții, valul de vise, valul de fantezii intrezise. Cât de departe te-a dus? În jos sau în sus? Ce ți-a fost mal? Cât deContinuă lectura „Pe un varf de val, la margine de mal”

Oda pentru libertate … cu final confuz

          A mai trecut o saptamana si am revenit si eu articolul pe tema data, de scriere creativa cum imi place mie sa ii spun.           Castigatoarea editiei precedente, Bianca impreuna cu Mirona a propus tema pentru saptamana aceasta, mai precis a editiei cu numarul 83 a jocului-concurs Blog Power si eu am decis sa scriu despre ea.Continuă lectura „Oda pentru libertate … cu final confuz”

O zi cu fetele – descoperirea secretelor ciocolatei

Scriam acum ceva vreme despre cat de greu imi este sa raspund la intrebarea: „Ce-ti doresti de ziua ta?”. Ei bine, cred ca vorbind despre una-alta am zis ca as vrea ceva inedit, si…aici vine partea frumoasa. Prietenele mele bune s-au pus pe cautat si cautat si au conceput o lista de experiente cadou dintreContinuă lectura „O zi cu fetele – descoperirea secretelor ciocolatei”

Cu ce ma imbrac azi?

Mie imi este mai mult decat cunoscuta replica asta. In general socul se instaleaza atunci când ma trezesc de dimineata si realizez ca trebuie sa incropesc o tinuta decenta de mers la servici. Nici prea-prea, nici foarte foarte. sursa: photostock/freedigitalphotos.net Am incercat sa modific momentul când imi pregatesc hainele pentru service de dimineata, seara. Ajuta,Continuă lectura „Cu ce ma imbrac azi?”

Inceput de toamna cu forte proaspete…

sursa: Stuart Miles/freedigitalphotos.net Imi doream ca ziua asta sa inceapa in forta, sa fiu, sa fac si asa mai departe, dar n-a fost sa fie, am dormit prost si putin, m-am trezit tarziu si m-am miscat in reluare, n-am mai ajuns la autobuz nici cu slujbe si a trebuit sa folosesc masina si totusi inceputulContinuă lectura „Inceput de toamna cu forte proaspete…”