Pe cai ( putere )

Suntem pe ultima suta de metrii cu plecarea in concediul-aventura spre Maramures pe doua roti. Toate sunt pregatite de aseara si ne asteapta cuminti pe hol, gata sa fie legate pe motocicleta si cu mult entuziasm si avant azi, la 15:00 decolam spre meleaguri mai nordice. Trebuie sa marturisesc ca am ceva emotii. Concediu astaContinuă lectura „Pe cai ( putere )”

Dor de duca

          Vara(si nu numai), noi ne plimbam! Ar putea fi refrenul unui hit, bineinteles exceptand paranteza.  sursa           A venit vara si dupa un concediu mic petrecut la punct fix acum vreo luna, in care ne-am ferit de ploi, am colindat cu bicicleta si am cotrobait prin muntii patriei, acum se intrevede la orizont oContinuă lectura „Dor de duca”

Care a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data?

          Suna mai bine in engleza dar exprima perfect ceea ce simt eu acum in orice dialect de pe pamantul asta.           Va aduceti aminte entuziasmul acela atat de specific copiilor care se bucura din tot sufletul atunci cand vad, descopera sau fac ceva nou?           Evident ca fraza „Pastreaza-ti entuziasmul copilariei pentru a ramaneContinuă lectura „Care a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data?”

Strategii de economisire

          Conceptul de economisire banuiesc ca nu ne este necunoscut niciunuia dintre noi. Evident fiecare avem propriile opinii si modalitati de a actiona sau nu in legatura cu ideea de a economisii. sursa: google.com           Primul contact al meu a fost in copilarie. Pe vremea cand salariul se dadea la casierie in plic (banuiesc?) si nuContinuă lectura „Strategii de economisire”

Reclama dulce-amaruie de la Provident sau cum sa ne mai netezim creierii luni dimineata

          Imi propusesem la inceputurile acestui blog un plan editorial cu postari pe anumite teme in anumite zile ale saptamanii. In cele din urma m-am calmat si am decis ca o veni si asta intr-o zi sau nu o mai veni deloc.           Teoretic, lunea voiam sa scriu cat de happy shining people suntem noi/eu/arContinuă lectura „Reclama dulce-amaruie de la Provident sau cum sa ne mai netezim creierii luni dimineata”